Om Ankloppet Event

Om Ankloppet Event


Ankloppet Event drivs av John Nilsson i Åby, strax utanför Norrköping.- Jag har varit aktiv i föreningar i över 30 år. Pingis är den idrott som ligger mig själv närmast om hjärtat. Mina barn håller på med ridning, dans, volleyboll och padel så dagarna är fyllda med föreningsaktiviteter.


Under årens lopp har jag på nära håll upplevt hur viktigt det är för föreningar att ha en god ekonomi. För att dra in pengar till klubbar som jag har representerat så har jag bland annat sålt bingolotter och allt möjligt annat för att gynna min klubb.


En dag kom jag att tänka på det stora delfinracet med 10 000 plastdelfiner som simmade i centrala Norrköping en nationaldag för många år sedan. Tanken slog mig att liknande event, fast nödvändigtvis inte i lika stor skala, skulle jag kunna hjälpa föreningar att organisera. Ett ankrace gör alla glada, stora som små. Jag kan inte komma på något roligare sätt att tjäna in pengar till sin klubb.

Samarbetspartner - Elefantgruppen


Att sälja lotterna till ankracet digitalt har många fördelar. Elefantgruppen har tagit fram en smidig lösning där betalningen av lotterna sker via Swish. Om ni hyr ankor samt anlitar Elefantgruppen för lotteriförsäljningen så får ni 10% rabatt både hos Ankloppet och Elefantgruppen.

"Vi erbjuder 100-procentiga självbetjänande betallösningar för registreringslotterier. Den här betallösningen passar utmärkt vid försäljning av ankor inför ett ankrace. Minimerad logistik för arrangörer och enkelt upplägg för deltagarna."

https://www.elefantgruppen.se/koncept/betallosning